By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.
SCG25 - Nebulizator spuma activa LANZONI
  1.159,00 lei
  SCG50 - Nebulizator spuma activa LANZONI
   1.549,00 lei

   Expedierea și returnarea produselor achiziționate de la S.C. TEHNOACTIV S.R.L.

   Expedierea pachetului dumneavoastră

   In cazul produselor care beneficiaza de "Transport gratuit", promotia este valabila doar pentru livrarea catre localitatile sin aria de acoperire Fan Courier. Lista acestor localitati o gasiti aici.

   Produsele sunt expediate clientului in maximum 24 de ore de la data validarii comenzii si confirmarii stocului.

   Ne straduim sa expediem pina la sfarsitul programului de lucru toate comenzile sosite pina in orele 16.00 PM (in zilele lucratoare), pachetul urmand sa ajunga la umneavoastra in cel mai scurt timp (prin curier rapid). Pentru produsele care nu sunt pe stoc termenul de livrare va va fi comunicat telefonic sau prin e-mail. Adresa de livrare se completeaza in momentul in care va faceti prima data cont pe site, cu ajutorul unui formular.

   Adresa de livrare poate fi aceeasi cu adresa de facturare, insa aveti optiunea sa alegeti si o alta adresa pentru livrare. Va rugam sa introduceti informatii exacte si complete, inclusiv codurile postale, pentru a putea sa va trimitem produsele acolo unde doriti.

   Produsele pot fi livrate prin curierat rapid sau pot fi ridicate direct din showroom.

   S.C. TEHNOACTIV S.R.L. lucreaza cu urmatorii furnizori de servicii de curierat: Fan Courier, Urgent-Cargus, TNT.

   Comenzile expediate vineri se livreaza luni (daca nu ne comunicati in mod expres ca doriti livrarea sambata).
   Exista cazuri rare, independente de actiunile noastre, in functie de distanta dintre noi si client, cand durata de expediere prin curier rapid poate depasi 24 (dar nu mai mult de 48) de ore.

   Returnarea produselor achiziționate de dumneavoastră către S.C. TEHNOACTIV S.R.L.

   Conform OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, clientii pot returna produsele achizitionate in termen de 14 zile calendaristice. Valabilitatea acestei legi se aplica doar clientilor persoane fizice.

   Daca, din anumite motive, sunteti nemultumit de un produs, cumparat de pe site-ul S.C. TEHNOACTIV S.R.L. www.tehnoactiv.ro, aveti posibilitatea returnarii acestuia in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui.

   In cazul acesta, clientul are doua optiuni:

   – Rambursarea sumei platite (mai putin cele legate de transportul produsului) in cel mult 14 zile calendaristice de la data primirii produsului de catre comerciant
   – Inlocuirea produsului

   In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 30 zile de la primirea produsului de catre S.C. TEHNOACTIV S.R.L., intr-un cont indicat de cumparator.

   Produsele returnate trebuie sa fie insotite de certificatul de garantie in original si copie a facturii de achizitie.
   Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de uzura sau sa fie deteriorate in vreun fel si trebuie sa contina ambalajele originale. Nu se vor accepta produsele lovite, folosite neadecvat sau uzate!
   Produsul se trimite impreuna cu cutia originala a acestuia daca aceasta este disponibila, cu toate accesoriile primite, certificatul de garantie si o copie a facturii. Toate acestea trebuie impachetate corespunzator in alta cutie, nu in cutia produsului.


   Adresa de trimitere a produsului astfel impachetat este: S.C. TEHNOACTIV S.R.L. Suceava, Str. Cernauti nr. 123, Loc. Suceava, jud. Suceava, Cod Postal 720021, precizand pe colet “Returnare produs”. Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.
   Imediat ce produsul va ajunge in posesia noastra veti fi contactat pentru confimarea si finalizarea procedurii de returnare. Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre vanzator.

   In cazul in care produsul este livrat fara accesorii, deteriorat sau cu urme de folosire, S.C. TEHNOACTIV S.R.L. isi rezerva dreptul de a opri din suma achitata de client, contravaloarea sumei corespunzatoare accesoriilor lipsa sau reparatiei acestuia.