Informari, materiale publicitare, comunicare vizuala, articole presa

3. 29.09.2020 - TEHNOACTIV organizeaza Milwaukee Tour, Septembrie 2020, ora 10.00

Milwaukee Tour 2020

Invitatie Milwaukee Tour Septembrie 2020, ora 10.00  

Stimati colaboratori, Tehnoactiv Suceava are placerea de a va invita in data de 29.09.2020, incepand cu ora 10.00, la sediul din Str. Cernauti nr. 123 pentru a vedea si testa cele mai noi scule electrice si accesorii Milwaukee. Mai jos va transmit cateva informatii despre eveniment:  

Milwaukee Tour - septembrie 2020, 29.09.2020, ora 10.00   MILWAUKEE® TOUR este cea mai mare și mai importantă activitate de marketing din calendarul european Milwaukee® destinată utilizatorilor finali.   Evenimentul se va desfasura in locatia amintita intre orele 10.00 si 16.00. Pe durata evenimentului, echipa Milwaukee va prezenta participantilor scule si echipamente din gamele: prelucrarea betonului, prelucrarea lemnului, prelucrarea metalului, automotive, MX Fuel si accesorii si scule de mana.

Cu aceasta ocazie, aveti si posibilitatea de a achizitiona scule si echipamente Milwaukee, selectate special, la preturi promotionale / insotite de diverse produse bonus.

Link-ul evenimentului: https://www.facebook.com/events/2019953214808638  

Pagina de promotii a site-ului TEHNOACTIV: https://www.tehnoactiv.ro/content/7-info-promotii-generale-sc-tehnoactiv-srl

2. 11.05.2018 - TEHNOACTIV organizeaza Caravana Milwaukee Big Red Truck – We bring the Thunder, eveniment unic în Suceava

Milwaukee Big - Red Truck. We bring the Thunder!

Camion Milwaukee Big Red Truck

Milwaukee Big Red Truck 2

Caravana Milwaukee Big Red Truck – We bring the Thunder, eveniment unic în Suceava

În calitate de reprezentant exclusiv al producătorului MILWAUKEE TOOL, TEHNOACTIV S.R.L. Suceavaorganizează evenimentul, aflat la a doua ediție: “Milwaukee Red Big Truck – We bring the Thunder!” ediția 2018.

Milwaukee Big Red Truck este un eveniment unic în Suceava și constă în prezentarea tuturor echipamentelor Milwaukee Tool de către specialiști ai acestei firme. În cadrul evenimentului se vor prezenta caracteristicile dar și modul de utilizare al sculelor electrice Milwaukee, participanții având posibilitatea de a vedea şi de a testa orice echipament Milwaukee aflat în camionul demo BIG RED. Acest eveniment se adresează în special specialiștilor din industrie, dar oricine dorește să ia contact cu acest brand este binevenit.

Scurt istoric al firmei Milwaukee

Milwaukee Tool este un producător de top de scule electrice, accesorii și scule de mână pentru utilizatorii profesioniști din întreaga lume. Începând cu anul 1924 producatorul american Milwaukee Tool a condus industria de profil, impunându-se prin durabilitate și performanță. Milwaukee Tool inovează permanent în industria sculelor cu acumulator ce folosesc tehnologia Li-Ion, în proiectarea de accesorii ce economisesc timpul utilizatorilor și în scule de mână inovative. Milwaukee Tool se adresează în special firmelor care urmăresc obținerea unei productivități crescute dar și o durabilitate inegalabilă a sculelor.

Impresii ale organizatorilor despre evenimentul Milwaukee Big Red Truck – We bring the Thunder!

Paul: “Nu există motivaţie mai mare decât să ne vedem colaboratorii şi clientii multumiţi. Milwaukee BIG RED TRUCK este o experienta unică, atât pentru noi ca organizatori cât şi pentru colaboratorii la care organizăm acest eveniment. În fiecare zi de demonstraţii şi prezentări, intrăm în contact cu persoane și clienţi noi. Este un sentiment plăcut atunci când reuşesti să îl multumeşti până şi pe cel mai excentric client, sau pe cel care în întreaga sa activitate a folosit doar o gamă de scule hobby şi să îl convingi să treacă la o gamă de scule profesionale, respectiv gama Milwaukee.”

Valentin: „În fiecare zi intâlnim diverse tipuri de clienti, fiecare zi este o provocare pentru noi. Este un sentiment plăcut să mergi pe şosea, cu „BIG RED-ul” în spate şi să vezi reacţia oamenilor: „Wow ce mare şi frumos este!”, să îi vezi cum stau cu telefoanele în mână, să îl imortalizeze în diferite poziţii... În fiecare zi un alt oras, o altă provocare, alţi clienti satisfăcuţi ... Acesta este deviza noastră.”

Date despre desfăşurarea evenimentului

Acțiunea Milwaukee Big Red Truck – We bring the Thunder! se va desfășura vineri, 11.05.2018, în parcarea din faţa sediului firmei TEHNOACTIV S.R.L., din str. Cernăuți nr. 123, loc. Suceava, jud. Suceava (lângă fabrica de înghețată Betty Ice) începând cu ora 10.00. TEHNOACTIV S.R.L. Suceava așteaptă toate persoanele fizice și juridice interesate la acest eveniment, cu diferite surprize și promoții. Astfel toate sculele electrice Milwaukee vor putea fi cumpărate la prețuri speciale iar pentru achiziţii de accesorii (scule de mână/ rulete/ foarfece de tablă/ nivele /markere / mănuși/ cuttere/ șurubelnițe/ burghie) de minim 100 lei clienții vor primi câte un material promoțional Milwaukee Tool. Evenimentul se va desfăşura până la ora 17.00, intrarea este liberă.

Alte detalii sunt disponibile pe site-ul TEHNOACTIV https://www.tehnoactiv.ro.

Informaţii despre TEHNOACTIV S.R.L.

Inființată în 2000, TEHNOACTIV S.R.L. și-a desfășurat activitatea în zona județelor Suceava și Botoșani, activând pe piața sculelor electrice, utilajelor de construcții de mică mecanizare, generatoarelor de curent, compresoarelor, echipamentelor de sudură, utilajelor pentru service-uri și spălătorii, echipamentelor pentru grădină, etc. Alături de partenerii săi, TEHNOACTIV S.R.L. a oferit clienților soluții viabile din punct de vedere tehnic și financiar. Experiența acumulată împreuna cu avantajul unei echipe specializate, au făcut din TEHNOACTIV S.R.L. unul dintre cei mai mari și mai vechi jucători de pe piața din profil din județele amintite.

Din 2008, TEHNOACTIV S.R.L. este un importator reprezentativ în România pentru următoarele game: utilaje de construcții de mică mecanizare ALTRAD BELLE-U.K., utilaje de construcții de mică mecanizare PACLITE-Franta, generatoare de curent și motopompe AYERBE-Spania, echipamente pentru spălătorii LANZONI-Italia, echipamente pentru prelucrarea suprafețelor TRELAWNY-U.K., accesorii pentru instalațiile de aer comprimat GAV-Italia și mai nou, pentru echipamentele pentru prelucrare fier-beton OFMER-Italia și echipamentele de tăiere materiale construcții BATTIPAV-Italia.

TEHNOACTIV S.R.L. oferă servicii complete: de la analiza necesităților clienților, la implementarea soluției și la serviciile oferite în garanție și post-garanție prin intermediul service-ului autorizat, fiecare etapă din viața unei soluții tehnice este cu atenție monitorizată. Pentru toate mărcile comercializate TEHNOACTIV S.R.L. oferă service în garanție și post-garanție prin intermediul service-urilor sale autorizate de la Suceava și Botoșani sau prin intermediul partenerilor săi.

Suntem în permanent contact cu clienții noștri prin intermediul contului de facebook https://www.facebook.com/tehnoactiv, prin intermediul site-ului https://www.tehnoactiv.ro dar și de luni până – vineri între orele 08.00 – 17.00 la sediile noastre din Suceava, Str. Cernăuți nr. 123 și din Botoșani, str. Calea Națională nr. 59 și la numerele de telefon: 0330-401083 (Suceava), 0331-401124 (Botoșani).

Articol in presa locala: https://www.monitorulsv.ro/Local/2018-05-08/Caravana-Milwaukee-Big-Red-Truck-We-bring-the-Thunder-eveniment-unic-in-Suceava

1. 15.03.2018 - TEHNOACTIV participa la Targul International Agro Zoo Expo Bucovina in perioada 22 - 25.03.2018

Tehnoactiv participa la Agro Expo Bucovina editia 2018

In perioada 22 - 25 martie 2018, TEHNOACTIV S.R.L. participa la targul international AgroExpo Bucovina editia 2018 ce va avea loc in perioada mentionata mai sus, in parcarea Selgros Suceava.
La standul TEHNOACTIV, vor fi disponibile urmatoarele game de produse la preturi speciale: Husqvarna, Cifarelli, Verdina, Karcher, Ayerbe.

TEHNOACTIV SRL Suceava este cel mai important furnizor de scule si echipamente industriale din zona de N-E a Moldovei. Cu o experienta de 18 ani pe piata echipamentelor si utilajelor de construcţii şi pentru industrie, în prezent, oferim soluţii inclusiv pentru sectorul agricol. Suntem reprezentanti pentru urmatoarele game de echipamente: motofierastraie şi motounelte - produse de HUSQVARNA, produse în Suedia; motocositoare FERRARI şi atomizoare CIFARELLI, fabricate în ITALIA. De asemenea, comercializăm echipamente profesionale/industriale pentru curătenie şi pentru spălătorii ( aspiratoare, curătitoare cu apă rece sau apă calda, masini de aspirat- maturat) - produse de KARCHER, import AUSTRIA; generatoare monofazate / trifazate şi motopompe, marca AYERBE, import SPANIA.

Asiguram service in garantie si post-garantie pentru toata gama de scule si echipamente comercializate prin intermediul magazinelor noastre, dar si pentru toate motoarele in 2 si 4 timpi, benzina si diesel, fabricate de producatori consacrati.

Site-ul oficial al evenimentului: http://www.agro-expo.ro/